OM OSS

Skolan för Pedagogiska Tjänstehundar

Höj kvalitén på din verksamhet, utbilda en Pedagogisk Tjänstehund!

SKOLAN FÖR PEDAGOGISKA TJÄNSTEHUNDAR

 

Vi som driver skolan har lång och gedigen erfarenhet av hund som pedagogisk resurs. Vi är ledande inom Pedagogiska Tjänstehundar i skola och autismverksamheter. Majoriteten av våra team har möjlighet att arbeta med sina hundar inom ramen för anställningen

Varmt välkommen till oss!

 

LOTTA VEDIN

Kursledare

Lotta Vedin är handledare för personal inom autismverksamheter och skolor. Utöver arbete med personalutveckling har Lotta lång erfarenhet av att arbeta pedagogiskt med barn och vuxna inom autismspektrat med och utan hund som pedagogisk resurs.

Hon har arbetat som biträdande rektor för en specialskola för elever med autism och har utbildningsbakgrund som omfattar bland annat universitetsstudier inom autism samt utbildning inom perception och lek i Irland och England.

Lotta har varit verksam i SBK och är nu instruktör och vice ordförande i Hundsam. Hon har även arbetat som samordnare i projektet Bokhunden och Astrid Lindgren.

Epost: lotta.vedin@pedagogiskatjanstehundar.se

DORN JOSEFSSON & SUSANNE JOSEFSSON

Instruktör & Mentor

 

Dorn har ett flertal instruktörsutbildningar och har jobbat som instruktör åt bland annat service- och assistanshundsekipage. Det intresset startade när hustrun Susanne, som då jobbade som lärare, utbildade familjens Puli till sin servicehund. Även Susanne är utbildad instruktör.

Via firman Donnes Hundtjänst bedrivs kurser av olika slag, privat träning samt problemhundsutredningar.

Dorn tävlar bland annat i lydnad och border collien Bill är familjens fjärde hund på elitnivå.

Kontakt: dj@donnes.se

Sara Johansson

Instruktör

 

Sara är grundskollärare och jobbar på en F-5 skola i Falkenberg. Hon är också instruktör inom SBK och har stor erfarenhet av hunđägarutbildning. Hon arbetar med tjänstehund i skolan sedan flera år tillbaka.

Copyright @ All Rights Reserved